Vi hämtar och betalar för kompletta skrotbilar i Göteborg

Vill du få betalt för din skrotbil + gratis hämtning

Bli av med din skrotbil och få betalt med gratis hämtning

Vi är ett litet företag som startade upp 2011 och som har koncentrerat oss på att hämta upp skrotbilar som inte kan köras ner själv till skroten. Vi samarbetar med en auktoriserad bilskrot som sanerar och metallåtervinner skrotbilen. Där du även kan få ett skrotintyg.

Skrota bilen Göteborg med kranskommuner och få betalt med gratis hämtning, gäller kompletta skrotbilar ( spelar ingen roll om bilen är trasig, det skall inte saknas delar). Skrotbilar som inte är kompletta kan det bli en avgift vid hämtningen, ring eller maila för mer information om det saknas delar.

Skrotbilspremien som vi betalar ut är 300 kr och gäller skrotbilar som är från 1989 och nyare. Äldre skrotbilar hämtas utan ersättning om dom är kompletta. Om du bokar hämtningen på våran hemsida belönas du med en trisslott utöver skrotbilspremien eftersom du då gör en del av jobbet för oss.

Hämtningsområde där ersättning inte utgår är följande

Tjörn, Orust, Lysekil, Munkedal, Uddevalla, Vänersborg, Trollhättan, Lilla Edet, Älvängen, Sjövik, Alingsås, Hindås, Skene, Fjärås, Åsa, Kungsbacka, Onsala.

Vi brukar kunna hämta bilen senast två dagar efter bokning men vid akutfall kan vi oftast redan samma dag.

Skrotbilarna Gbg AB har två bärgningsbilar den ena är en flakbärgare som kan ta två bilar samtidigt och den andra är en mindre biltransportbil. Vi utför även billiga bärgningar i Göteborg med omnejd. Vi innehar F-skatt och transportförsäkring.

Det som behövs av dig som kund när du skall skrota bilen är nycklar och registreringsbevis del 2 (den gula delen). Om du har tappat bort ditt registreringsbevis eller inte hittar det kan du beställa ett nytt hos Transportstyrelsen. Gör det kostnadsfritt med ditt e-legitimation. Saknas nycklar utgår ingen ersättning på grund mer arbete vid bärgningen.

När du skall skrota bilen och någon kommer och hämtar den, se då till att du får ett mottagningsbevis där det står reg.nr. på företaget och att bilen skrotas. När vi hämtar skrotbilen får du alltid ett mottagningsbevis där det står att bilen kommer att skrotas. Då behöver aldrig du vara orolig för eftergifter och att bilen kommer ut i trafik igen. Vi innehar F-Skatt därför riskerar inte du som kund att få betala skatt på transporten.

 

Uffes bilskrot i Varekil är den auktoriserade bilskrot som vi kör skrotbilen till dom ombesörjer att bilen saneras bla. töms bilen på alla vätskor, demontering av batteri, demontering av däck, demontering av kvicksilverbrytare, demontering av airbags.

Skrotbilarna Gbg AB Org. Nr. 559014-4449

www.skrotbilarna.se Tel 031-943760

 

4067 Totala visningar 3 Visningar idag