Authentic Media AB arbetar med tjänster för företag samt marknadsföring. Vårt senaste projekt heter Företagstidning.se där du som företagare eller produktutvecklare kan skriva om din tjänst eller produkt helt gratis. Din artikel syns väl i sökmotorer som tex Google vilket gör att läsare från hela landet hittar till just din artikel.

Företagstidning.se
Vi växer snabbt och antalet besökare och sidvisningar ökar i rasande fart.
Driver du ett företag vet du redan hur viktigt det är att stärka sitt varumärke och att synas i olika medier. Oftast är det dyrt att få synas med en logotyp eller ett införande på olika hemsidor. Ett bra exempel är telefonkataloger online som tar hutlösa summor för ett enkelt införande.

På Företagstidning kostar det ingenting för dig eller ditt företag. Det enda som krävs är att du registrerar dig. Det tar cirka 60 sekunder, sen är det fritt fram att publicera informationen om ditt företag eller din produkt.

Inga dolda avgifter eller abonnemang.
Om tjänsten inte är något för dig kan du enkelt radera ditt konto själv genom din profil på hemsidan. Du har inte bundit upp dig på någonting då tjänsten är helt gratis.

Bra respons från användare.
Våra användare har gett oss bra respons. Vi får ofta höra att de fått fler besökare till sin hemsida, att artikeln syns bra i sökresultatet på Google och att artikeln är bra att hänvisa till genom exempelvis facebook.

Du kan via Företagstidning dela din artikel till olika sociala nätverk och få fler läsare som sedan går vidare till din hemsida.